Valuta:           
   Språk:  Svenska  Engelska  

Kategorier

Nya Produkter ...
Heta produkter ...
Alla Produkter ...

Vi accepterar


ASP

ASP expanderbatong är inte längre den enda godkända expanderbatongen för tjänstebruk eftersom Bonowi EKA CamLock expanderbatonger i storlekarna 16", 21” och 26” har genom den nya RPS FAP 692-1 blivit godkända för tjänstebruk i sverige.

Eftersom Bonowi EKA Camlock expanderbatong, vilket Topguard Security AB innehar generalagenturen i Sverige för, blivit godkänd för användande av Polis, Väktare och Ordningsvakter så har vi beslutat att upphöra med försäljningen av ASP-expanderbatonger. Vi har tagit del av tester och utvärderingar av expanderbatonger från både Bonowi och ASP som har gjorts i flera länder runt om i Europa, resultaten visar att expanderbatongen från ASP blivit utslagen i samtliga fall. Polisen i Tyskland, Spanien och England har gått över till Bonowi´s expanderbatong och fler andra länder väntar byta inom kort. Bonowi´s expanderbatong EKA Camlock har visat sig vara världsledande och ge önskat resultat med minskade skador, mycket större tålighet och i många fall haft en mer avskräckande effekt än de andra expanderbatonger som deltagit i testerna och utvärderingarna. Med nyare material, tekniska lösningar och nära samarbete med t ex polis i Tyskland, som deltagit i utvecklandet av Bonowi EKA Camlock expanderbatong, har Bonowi lyckats ta fram en helt ny generation av expanderbatonger som har de funktioner som krävs för att kunna möta behoven hos dagens slutanvändare.

Vi hänvisar därför dig som kund till vår Bonowi avdelning och hoppas att du precis som alla våra andra nöjda kunder kommer känna dig trygg samt nöjd med Bonowi EKA Camlock i bältet vid varje arbetspass. 

Det finns inga produkter i denna kategorin.


Öppettider


Topguard Security AB
Wenner Gren Center, Plan 9
Sveavägen 166
11346 Stockholm
Sverige


Tel: 08 - 43 745 745
Tel: 08 - 43 754 474
Mån-Fre: 09-17
Lör: 13-15
Sön: Stängt

Vi representerar

Utbildning

Intresserad av en internationell personskyddsutbildning