Valuta:           
   Språk:  Svenska  Engelska  

Kategorier

Nya Produkter ...
Heta produkter ...
Alla Produkter ...

Vi accepterar


   

Android X - Spionmjukvara för Android Mobiltelefoner

8.995,00 SEK ink.moms
7.196,00 SEK ex.moms
Lägg i varukorg:

YouTube Video

Android X är en spionmjukvara som installeras i valfri Android-mobiltelefon och sedan dold ger dig fullständig avlyssning och övervakning av den mobiltelefonen och användaren utan att användaren av mobiltelefonen är medveten om detta. Spionmjukvaran ser till att du kan lyssna av & läsa ALLA samtal, SMS, MMS, samtalslistor, kalenderinlägg, bilder, video och GPS positioner, när du vill, var du är befinner dig.Du kan även reglera dessa funktioner och tidsintervaller som du vill. Android X skiljer sig från tidigare spionmjukvaror genom att du själv kostnadsfritt kan flytta den från telefon till telefon mycket enkelt och därmed flytta övervakningen efter dina behov.

Android X installeras i mobiltelefonen och utför sedan följande funktioner som sedan skickas till en server som endast du har tillgång till och kan använda, när du vill, vart du än befinner dig i världen:

- Spelar in alla ingående & utgående telefonsamtal som skickas dolt till ditt konto så att du kan lyssna av dem när du vill, vart du är befinner dig.

- Spelar in samtal som sker runt telefonen, du bestämmer när och under hur lång tid samtal runt telefonen skall spelas in och sedan skickas till ditt konto. (Under utveckling)

- Kopia på alla ingående & utgående SMS, mobiltelefonen skickar Kopia på alla SMS som sedan kan läsas efter datum och tid de skapades och skickades.

-  Samtalshistoria, mobiltelefonen skickar löpande alla framtida men även gjorda samtalslistor(upp till en månad bakåt) till kontot och sorterar dessa på datum och tid.

- GPS, du kan få position på mobiltelefonen och användaren när du vill. En detaljerad karta på kontot visar alla positioner och positionshistoria.

- Bilder och video, alla bilder & videon som redan finns och som skapas i mobiltelefonen kommer automatiskt skickas till kontot för senare beskådan. (Filen får inte vara större än 15Mb)

- Bokmärken & surfhistoria, alla befintliga & framtida bokmärken och webbadresser som sparas och besöks kommer att skickas till kontot så att du har full kontroll på var användaren varit och vilka hemsidor & adresser som telefonen varit på.

- Kalender, alla inlägg, både befintliga och nya, kommer att skickas till kontot löpande så att du har full koll på planer och information.

- Kontakter, alla kontakter, både telefonkontakter men även emailkontakter kommer att skickas till kontot iform av namn, telefonnummer & emailadresser. 

Priset gäller för första året, därefter kostar det 3500kr plus moms för varje ytterliare år för att använda mjukvara och serverkontot. 


  • Modell: Android X

   


Denna produkten kom in måndag den 05 december, 2011.


Öppettider


Topguard Security AB
Wenner Gren Center, Plan 9
Sveavägen 166
11346 Stockholm
Sverige


Tel: 08 - 43 745 745
Tel: 08 - 43 754 474
Mån-Fre: 09-17
Lör: 13-15
Sön: Stängt

Vi representerar

Utbildning

Tipsa en kompis

 
Tipsa en kompis om denna produkten.

Intresserad av en internationell personskyddsutbildning